Lidmaatschap

Samen sta je sterker

Lid worden bij onze gym begint met deel uitmaken van een groep gelijkgezinde mensen waar plezier, positiviteit en motivatie de basis is van alles. Met als prettig bijkomstig effect dat je er gezonder, fitter en sterker van wordt.

EXCLUSIEF VOOR LEDEN

 • Trainen
  Uiteraard betekent lid worden dat je bij ons kunt komen trainen. We bieden een gevarieerd aanbod van verschillende soorten trainingen gericht op kracht en conditie.
 • Check-in
  We gaan elk half jaar om tafel en bespreken hoe het gaat met de uitvoering van je persoonlijke plan. We kijken hierbij naar jouw resultaten en bepalen hoe we verder gaan zodat je altijd met een passend plan werkt.
 • Korting op losse activiteiten
  Uiteraard met kun je als lid met flinke korting meedoen aan alle clinics die we aanbieden en organiseren. Sommige zijn zelfs gratis!
 • Korting op één-op-één coaching
  Soms past het beter om één-op-één aan de slag te gaan met je lijf. Of juist de mentale dingen waar je in vastloopt op te pakken. Als lid bij onze gym krijg je dan uiteraard korting op de kosten die hier aan verbonden zijn.
 • Fun stuff
  Ook organiseren we voor al onze leden, van jong tot oud, regelmatig extra activiteiten buiten de normale trainingen. Denk bijvoorbeeld aan een work-out inclusief zwemmen bij de Vecht in de zomer. Of ludieke clubkampioenschappen waar hard werken en plezier hand in hand gaan. Suppen in Ommen met de teens of boom klimmen met de kids!

Onze trainingen

Structuur Uur

Een training die specifiek gericht is op de basiskracht van je lijf, oftewel je structuur met daarbij veel aandacht voor techniek

Open Gym

Een uur waarin je zelfstandig kunt komen trainen. Eventueel met een speciaal voor jou gemaakt schema

Teens

De teens groep is voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar oud die wil leren goed te bewegen om zo sterker en fitter te worden

Zo word je lid

01. Gratis kennismaking

Graag laten we je kennismaken met onze gym. Je kunt kiezen voor een gratis proefles of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

We kunnen ons goed voorstellen dat je graag meer wilt weten of juist graag wilt ervaren wat we doen om werkelijk een idee te krijgen van hoe het bij ons in de gym is. Je kunt ervoor kiezen om eerst eens zelf te proberen wat we nu eigenlijk doen door een proefles te komen doen, try before you buy! Of als je liever eerst eens een kop koffie of thee komt drinken om in alle rust met eigen ogen te zien wat we bij ons in de gym doen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom! We zien er naar uit je te ontmoeten!

02. Startpakket afsluiten

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Kies dan voor het startpakket: 4 tot 5 één-op-één bijeenkomsten om een goede basis te leggen voor het trainen in onze gym.

Het startpakket biedt je de kans om zonder direct een abonnement af te sluiten uitgebreider kennis te maken met de principes op basis waarvan wij werken. We laten je op een veilige manier kennis maken met de basisbewegingen in onze work-outs.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Dat betekent dat we jou en je lijf goed willen leren kennen zodat we weten waar jouw uitdaging zit en we je daar zo optimaal mogelijk in kunnen coachen. Ook daarom vragen we iedereen die bij ons wil komen trainen het startpakket te doorlopen. Zodat we jouw lijf in kaart kunnen brengen qua disbalansen en spierkracht.

Na afloop van het startpakket maken we in afstemming met jou een persoonlijk plan voor een half jaar waarmee je gericht aan de slag kunt gaan met wat voor jou belangrijk is.

03. Abonnement afsluiten

Na het doorlopen van het startpakket kun je besluiten lid te worden van onze gym. Lid worden brengt allerlei leuke voordelen met zich mee!

Volwassenen kunnen kiezen uit twee abonnementen

 • Max. twee keer per week meedoen met onze verschillende sportlessen
 • Onbeperkt meedoen met onze verschillende sportlessen

Voor jongere leden zijn er de volgende abonnementen

 • Kids van 5-9 jaar
 • Pre-teens van 9 – 12 jaar
 • Teens van 12-16 jaar (keuze voor 1 of 2 keer per week)

Rooster