Een check-in voor jezelf als het gaat om waar je fysiek staat en waar je heen zou willen. Een assessment helpt je te ontdekken wat er precies speelt!

Assessments

Een assessment is interessant voor mensen die nieuwsgierig zijn naar hoe hun lijf functioneert in beweging, naar wat daarin werkt en wat minder. Maar ook voor mensen met fysieke vragen of klachten waardoor ze niet hun eigen sport kunnen beoefenen zoals ze zouden willen.

Bij fysieke klachten is de kans is groot dat er sprake is van een disbalans in je lijf (of meerdere), bijvoorbeeld dat de ene kant van je lijf sterker is dan de andere. Of dat bepaalde spieren niet goed werken, waardoor andere gaan compenseren en overbelast raken.

Via een assessment wat ongeveer 90 minuten duurt brengen we in kaart op welke manier jouw lijf functioneert in beweging. We onderzoeken of er sprake is van disbalans en we onderzoeken de kwaliteit van je spieren.

Aansluitend bieden we je een doordacht plan van aanpak met adviezen voor het komende half jaar over hoe aan de slag te gaan met het meer in balans laten komen van je lijf. Zodat je gericht aan de slag kan en op termijn weer voluit kan gaan in je sport.

DIT ZEGGEN ONZE LEDEN