één op één

WERKEN AAN PERSOONLIJKE DOELEN

Graag wanneer het jou uitkomt komen trainen, of liever niet in een groep? Of juist de volledige aandacht voor jou en jouw specifieke doelen? Dan is één-op-één werken de route die je wilt bewandelen.

WAAROM ÉÉN-OP-ÉÉN?

 • Werken aan wat nodig is voor jou
  Het mooie van één-op-één werken is dat je heel gericht kunt werken aan wat nodig is voor jou om letterlijk en figuurlijk lekker in je vel te zitten.
 • Sneller resultaten boeken
  Je ziet sneller betere resultaten. Via persoonlijke training of coaching garandeer je dat je tijd besteedt aan precies die dingen waar jij aan wilt werken. Door heel gericht te werken boek je sneller resultaten in dat wat er voor jou toe doet.
 • Een flexibel totaalpakket
  We bieden je een totaalpakket aan waarbij je geen keuzes hoeft te maken om je te focussen op het een of het ander. Er is alle ruimte om te doen wat op dat moment nodig is voor jou: een assessment, werken aan je voeding, je mentale gezondheid of je fysieke fitheid. Of een combinatie.
 • De coach leert je kennen
  Je krijgt de best mogelijke begeleiding die er is. Je werkt met een coach die vanaf dag 1 met je werkt zodat hij of zij jou door en door leert kennen en weet wat voor jou belangrijk is en wat jouw valkuilen zijn. Hierdoor weet de coach precies hoe jou uit te dagen en te stimuleren er uit te halen wat erin zit.

één-op-één opties

Assessments

Een check-in voor jezelf als het gaat om waar je fysiek staat en waar je heen zou willen. Een assessment helpt je te ontdekken wat er precies speelt!

Voedingsadvies

Ook eten speelt een belangrijke rol in lekker in je vel zitten. Wij helpen je wegwijs te worden in dat waar je aan wilt werken als het om voeding gaat

ZO GAAN WE ÉÉN OP ÉÉN AAN DE SLAG

01. GRATIS KENNISMAKING

Om iemand goed te kunnen begeleiden, moet je iemand leren kennen. Dat begint bij een kennismakingsgesprek. Dit is een geheel vrijblijvend en gratis gesprek om uit te zoeken of het matcht over en weer. Waar zou je aan willen werken? Op welke manier kunnen wij je ondersteunen bij deze vraag? Zijn wij de plek waar jij je goed bij voelt om te starten?

02. INTAKE

Op het moment dat je besluit voor een één-op-één traject te gaan, zullen we altijd eerst starten met een intake. De intake is bedoeld om de diepte in te gaan met het scherp krijgen van je vraag en hier een start mee te maken.

03. JOUW TRAJECT

Afhankelijk van je vraag, gaan we van start met jouw traject.