De teens groep is voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar oud die wil leren goed te bewegen om zo sterker en fitter te worden

Teens

De teens lessen zijn primair gericht op kracht en conditie en zo sterker en fitter te worden. Er wordt gewerkt aan je lijf goed leren kennen door op een op een verantwoorde en veilige manier te leren bewegen. Onze work-outs zijn een mooie sport op zich, maar ook een waardevolle aanvulling op andere sporten waarbij kracht en conditie een belangrijke rol spelen.

Tussen de 12 en 16 is een kwetsbare leeftijd, want wie wil je nou eigenlijk echt zijn? En hoe geef je daar handen en voeten aan? Doordat je in onze lessen ontdekt wat je lijf allemaal kan (en soms ook nog niet kan), werk je ook aan een sterke mindset. We leren je hoe om te gaan met een uitdaging en hier succes in te creëren. Je (zelf)vertrouwen groeit en dat neem je mee naar je dagelijks leven.

Ook vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor plezier. Er lol in hebben zorgt dat je het simpelweg makkelijker volhoudt.

DIT ZEGGEN ONZE LEDEN