Ervaring Els

De combinatie van het fysieke en het mentale in Camp Leone vond ik heel goed, het hoort bij elkaar en het versterkt het effect

Ik wilde aan mezelf werken om verschillende redenen. Camp Leone kwam op mijn pad en ik besloot mee te doen.

De combinatie van het fysieke en het mentale vond ik heel goed, het hoort bij elkaar en het versterkt het effect. Als je het niet kunt vertellen, kan je het soms wel uiten met bewegen of een issue wordt duidelijker door te bewegen.

Meedoen aan het Camp heeft me in eerste instantie bewustwording opgeleverd. Daardoor kon ik werkelijk loskomen van issues die me al jarenlang blokkeerden en deze oplossen. Het was iets voor mezelf en daar werd ik al blij van, in het proces groeide ik en bleef ik mezelf verbazen. Ik wist niet dat er zoveel meer in mij zat.

Loskomen van je vicieuze cirkels, bewust in beweging komen, loslaten van onnodige ballast. Dat is waar het voor mij over gaat in Camp Leone.

Ik heb Camp Leone ervaren als een veilige, liefdevolle plek waar je kunt groeien, waar je professioneel begeleid wordt en waar je jezelf mag zijn en je jezelf opnieuw kunt ontdekken.