Ervaring Harry

De clinics waren voor mij een mooie kans om te focussen op mijn techniek en zo gericht sterker te worden in een specifieke beweging.

Wat ik erg prettig vond van de clinics is de opbouw in het programma, de heldere uitleg en dat er expertise aanwezig is. Het helpt als er iemand is die weet waar die het over heeft.

Het is erg leuk dat de clinics worden afgesloten met de Lift-Off, een evenement waar al onze leden aan mee mogen doen om te testen wat hun zwaarste herhaling is van de beweging waar we op geoefend hebben. Zo zie je direct het resultaat, wat heeft het nou eigenlijk opgeleverd om mee te doen?

Verder is de sfeer heel fijn tijdens de clinics, er hangt een sfeer van teamspirit, we doen het allemaal samen. Het is laagdrempelig, iedereen kan meedoen. Er wordt niet op je vingers gekeken of het je wel of niet lukt. Als het niet lukt, is dat helemaal okay, het is een veilige plek om te werken aan beter worden in de bewegingen. Je krijgt alle info die nodig is, je kunt alle vragen stellen die je wilt. Kortom, een fijne manier om jezelf te verbreden en verder te ontwikkelen qua bewegingen.