Ervaring Loes

Verandert dit alles? Nee, maar wel mijn eigen perspectief op het leven en mijn geluk.

Vanwege medische redenen moet ik afvallen. Dit proces stagneert echter. Ik denk dat stress en de overgang daar een rol in spelen, maar ik had ook het idee dat er meer achter zat dan alleen fysieke dingen. Alleen diëten en sporten was niet voldoende. Ik wist dat ik dieper moest graven en zo ben ik bij Yvonne terecht gekomen.

Ik heb geprobeerd niet te veel te verwachten van de persoonlijke mentale coaching. En ben er daarom maar gewoon domweg ingedoken. Verstand op 0. Het aangaan en me bloot geven. Het voelt veilig, ik kan mezelf zijn. Er is sprake van een respectvolle benadering en ik heb het gevoel dat er naar me geluisterd wordt. Ik voel me prettig en leer mezelf steeds beter kennen. Een ongedwongen sfeer, maar wel doelgericht en met een heldere visie en missie. Heerlijk koersen vind ik het!

Ik ben er nog niet, maar mijn grootste winst is inzicht krijgen. Inzicht in mezelf, mijn gedrag en mijn emoties. Mezelf begrijpen waarom ik doe zoals ik doe en waarom ik dit doe. Iedereen heeft een eigen handleiding en ik begrijp mijn handleiding meer en kan deze nu gericht toepassen op mezelf.