Ervaring Richard

Ik heb veel minder last van mijn buik dan voorheen en ik houd genoeg energie over!

Met veel nieuwsgierigheid heb ik deelgenomen aan een workshop over de functies van de verschillende voedingsgroepen en wat dit betekent voor je dagelijkse eetpatroon. Ik heb al langere tijd last van mijn buik en was benieuwd of deze workshop daar iets in kon betekenen voor me.

Tijdens de workshop werd er veel nieuwe informatie gedeeld. Informatie waarvan ik niet had bedacht dat dat een relatie met voeding zou hebben. Gelukkig kregen we de PowerPoint presentatie mee naar huis, zodat ik het daar nog eens in alle rust kon nalezen.

In de weken na de workshop ben ik begonnen met experimenteren om de gedeelde informatie toe te passen. Ik was wat bang dat ik misschien een hongergevoel zou krijgen omdat het wel echt even een andere manier van eten met zich meebracht dan wat ik gewend ben, maar helemaal niets van dit alles. Het is wel even zoeken hoe je het toepast, maar uiteindelijk vind je daar je weg wel in. Helemaal als je merkt hoe positief de effecten uiteindelijk zijn.

Want door nu gericht keuzes te maken wat voor soort voedingstoffen ik op welk moment van de dag eet, heb ik veel minder last van mijn buik dan voorheen. En ik houd genoeg energie over. Beiden heel fijn!