Ervaring Sharon

Camp Leone biedt de ruimte om aan veel verschillende doelen te werken en is daarom voor heel veel vrouwen interessant en toegankelijk

Mijn doel was om letterlijk weer in beweging te kunnen komen en dit programma leek mij een mooie wijze om ervaring hierin op te doen.

Voor mij was de combinatie mentaal en fysiek heel waardevol. Juist door de informatie en achterliggende gedachtes kon ik een oefening beter voelen/begrijpen en werd ik mij bewuster van de fysieke aspecten hierbij. Ik vond het ook heel waardevol dat we als groep door hetzelfde proces gingen, waarbij ruimte was voor ieders behoefte of mogelijkheid, maar de “startpositie” wel gelijk bleef.

Deelname aan Camp Leone heeft mij opgeleverd dat ik een aantal weken ruimte voor mijzelf creëerde, dat ik ging ervaren dat ik de theorie en verdieping heel erg interessant vind, dat ik het onderdeel uitmaken van een groep “gelijkgestemde” vrouwen heel fijn en tof vond, dat de setting heel veilig voelde en dat het programma mij op een plezierige wijze in beweging kon krijgen.

Het heeft mij ook opgeleverd dat ik regelmatig terug denk aan mijn diepste overtuiging die me soms verlamt in wat ik wil en doe. Het heeft me meer bewustzijn gegeven over mijn eigen emoties, mijn rol en hoe ik hierin kan handelen.

Meedoen is absoluut de moeite waard. Het is een hele laagdrempelige en plezierige manier is om dames meer te laten stilstaan bij persoonlijke ontwikkeling en fysieke fitheid. Waarbij er ruimte is voor diverse doelen en inzichten en daardoor voor heel veel vrouwen interessant en toegankelijk. Dit programma heeft vooral een meerwaarde voor mensen die meer zicht willen op hun eigen patronen, deze willen veranderen of meer vertrouwen willen opdoen in bewegen, ten aanzien van zelfbeeld, het meedoen in een groep etc.