Anoniem

Ik voel weer, geniet en ben gelukkig!

Ik was op een punt gekomen waarop ik moest concluderen dat ik me niet gelukkig voelde, vastliep met mezelf en het gevoel had dat de enige oplossing was weg te lopen, uit de situatie te stappen en opnieuw te beginnen. Van binnen voelde ik me leeg en wilde weer voelen en genieten. Ik wilde niet meer blijven hangen in deze situatie. Ik moest keuzes maken en twijfelde enorm over deze keuzes.

De coaching was achteraf boven mijn verwachting. Mijn verwachtingen waren niet hoog, omdat ik heel eerlijk dacht dat de oplossingen buiten mezelf lagen. Ik durfde de knoop niet door te hakken en dacht dat ik door deze coaching meer overtuiging zou vinden om dit te doen. Echter heeft deze coaching mij totaal wat anders opgeleverd. Het was echt een eyeopener. Ik heb mijn ik weer ontdekt, mijn gevoelige snaar weten te vinden en weet hoe mijn eigen gedrag van invloed is geweest op mijn situatie. Het principe van deze coaching is simpel maar zeer verhelderend. Het heeft me laten zien dat alles bij jezelf begint.

De coaching heeft me veel opgeleverd: opheldering, inzicht, reflectie, vrijheid, opluchting, ruimte etc. In mezelf en in mijn relatie aan anderen. Door eerst mezelf op de eerste plaats te zetten, gehoor te geven aan mijn gevoelens en emoties voelde ik me opgeruimd en erkent. Ik snap mezelf beter, zie wat mijn ‘angel’ met mijn levenspad heeft gedaan. En ik leer steeds beter om hiermee om te gaan. Dat alles begint bij mijzelf. Verandering begint bij jezelf! Geluk begint bij jezelf, zo cliché, maar zo waar.

In mijn relatie heeft de herkenning in bepaalde patronen, mogelijkheden gegeven om deze te doorbreken. Het heeft mij en ons ruimte gegeven om te veranderen.

Zonder deze coaching zou ik andere keuzes hebben gemaakt, met de kans weer vast te lopen. Simpelweg omdat ik mijn eigen gedrag en patronen niet zou kunnen doorbreken.

Ik voel weer, geniet en ben gelukkig!