Jason

Hier voel ik mij echt op mijn plek!

Mijn naam is Jason en ik train al een poosje bij CrossFit Hardenberg.

Ik zocht al een tijdje naar een sport waar ik me goed bij voelde. Ik heb al op kickboksen, judo, korfbal, en jongens gym gezeten. Mijn vader zat eerst ook op kickboxen en daar is hij uiteindelijk mee gestopt. Vervolgens heeft hij ervoor gekozen om op CrossFit te gaan. Soms heb je familie work-outs en andere evenementen. Doordat mijn vader op CrossFit zit heb ik hier dus ook aan meegedaan.

Zo ben ik in aanraking gekomen met CrossFit. Zelf wilde ik er al een tijdje op maar dat lukte niet omdat ik dan op zaterdag zou moeten trainen en dan al scouting heb, Maar toen kwamen ze met het idee om op dinsdagavond en donderdagavond een speciale training voor tieners te geven. Uiteindelijk zat ik erop en werd ik meteen in ontvangst genomen door de groep en hoorde ik erbij.

De trainingen zijn altijd gezellig en je wordt goed gemotiveerd. Ik vind het fijn dat je snel vrienden maakt, lekker tot het uiterste kan gaan en al je energie kwijt kan raken van de dag. De spierpijn vind ik ook fijn want dat bevestigt dat je goed heb getraind.

Hier voel ik mij echt op mijn plek.